Data og sletting

Slett data fra auditen

Ja. Private rapporter og 90-dagersplaner slettes automatisk 72 timer etter at de ble laget.

Dette skjer automatisk

Innholdet slettes fra den private lagringen, og rapport- og vurderingslenkene slutter å virke. Du trenger ikke gjøre noe.

Vil du slette tidligere?

Send rapport- eller vurderingslenken til gustavsen@makemore.co. Ikke send konto-ID, passord eller OAuth-data.

Kontaktdata i HubSpot

Navn, e-post og en kort oppsummering kan være lagret i HubSpot når du har bedt om rapport eller oppfølging. Dette slettes ikke automatisk sammen med rapporten. Bruk avmeldingslenken i e-posten eller skriv til oss hvis du vil ha kontaktdataene slettet.

Tilbake til LinkedIn Ads-auditen